Quotes - Jokes - Zitate - Witze

Das Glück deines Lebens hängt von der Beschaffenheit deiner Gedanken ab.
Mark Aurel

Təsadüfən Cekpot

More
1 week 2 days ago #397396 by klarikafoolish
klarikafoolish created the topic: Təsadüfən Cekpot
Mən heç vaxt şanslı adam olmamışam. Uşaq vaxtı lotereya biletləri alardım – heç vaxt udmazdım. Müsabiqələrdə iştirak edərdim – heç vaxt qazanmazdım. Dostlar arasında “uğursuz” ləqəbini daşıyırdım. Özümlə barışmışdım: şans mənə gülmür.

Həmin gün işdən evə qayıdırdım. Metroda bir qadın çantasını itirmişdi. Hamı kömək edirdi, mən də kömək etdim. Çantasını tapdıq. Qadın çox sevindi. Mənə təşəkkür edib dedi: “sənin yaxşılığın əvəzsiz qalmaz”. Mən güldüm. O, israrla bir kağız parçası uzatdı. Üzərində bir saytın adı yazılmışdı: kazino mostbet. Dedi: “burda şansını sına”. Mən kağızı cibimə qoyub unutdum.

Həftəsonu cibimi təmizləyirdim. Kağızı tapdım. Kazino mostbet yazısını oxudum. Düşündüm: “Nə olacaq?” Telefonuma saytı açdım. Rənglər, oyunlar, bonuslar. Bir az gəzdim. Qeydiyyatdan keçdim. 10 manat depozit qoydum – çox deyildi, uduzsam ziyanım yox idi.

“Book of Dead” seçdim. Fironlar, qədim Misir. Mən tarixə maraq göstərirəm. Fırladım. 10-dan 7-yə düşdü. 7-dən 4-ə. 4-dən 2-yə. Düşündüm: “budur, şans yenə məni tapmadı”. Son fırlanmada – üç firon simvolu düşdü. Pulsuz fırlanma rejimi. 10 dövrə. 3 manat, 5 manat, 2 manat, 7 manat, 4 manat, 8 manat, 1 manat, 6 manat, 3 manat, 5 manat. Cəmi 44 manat. Balans 46 manat oldu.

Donub qaldım. Metroda çantasını itirən qadın haqlı imiş – yaxşılıq əvəzsiz qalmışdı. 10 manatım 46 olmuşdu. Dərhal çıxardım 40 manat. 6 qaldı – onunla oynadım, uduzdum. Yatdım. Səhər bank kartıma baxdım – 40 manat artıq pul. O gün özümə yeni köynək aldım. Geyinib güzgüyə baxdım. Düşündüm: “bəlkə mən də şanslıyam?”

Növbəti həftə kazino mostbet-ə yenə girdim. Bu dəfə 20 manat depozit. “Gates of Olympus” oynamaq qərarına gəldim. Zevs, ildırımlar. Oynadıqca balans 20-dən 35-ə qalxdı. 35-dən 28-ə düşdü. 28-dən 41-ə. Sonra bonus. Pulsuz fırlanmalar. 10 dövrə. 4 manat, 6 manat, 9 manat, 3 manat, 8 manat, 12 manat, 5 manat, 7 manat, 4 manat, 10 manat. Cəmi 68 manat. Balans 109 manat. Yenə qazandım. Üst-üstə. Mənə inanmaq çətin idi.

Həmin gecə yatmazdan əvvəl düşündüm: “Bu, təsadüf ola bilməz. Bəlkə həqiqətən də şansım açılıb?” Amma özümü saxlamağı bacardım. Çıxardım 100 manat. 9 qaldı – uduzdum. Qaydalarımı yazdım: depozit maksimum 20 manat. Qazanıram – çıxarıram. Udururam – dayanıram. Bu qaydaları pozmamağa and içdim.

Üçüncü həftə həyatımın ən böyük uduşu oldu. Kazino mostbet-də “Big Bass Bonanza” oynayırdım. 25 manat depozit. Balıqçı, gölməçə. Oynadıqca balans 25-dən 30-a, 30-dan 22-yə, 22-dən 41-ə, 41-dən 33-ə. Sonra bonus rejimi. 10 pulsuz fırlanma. Balıqlar gəldi. 5 manat, 8 manat, 12 manat, 4 manat, 15 manat, 7 manat, 10 manat, 6 manat, 9 manat, 13 manat. Cəmi 89 manat. Balans 122 manat. Amma oyun bitmədi – yenə bonus aldım. Daha 10 fırlanma. 7 manat, 11 manat, 5 manat, 14 manat, 8 manat, 12 manat, 4 manat, 10 manat, 6 manat, 15 manat. Cəmi 92 manat. Balans 214 manat. Üçüncü dəfə bonus – 10 fırlanma daha. 9 manat, 6 manat, 13 manat, 5 manat, 11 manat, 8 manat, 14 manat, 4 manat, 12 manat, 7 manat. Cəmi 89 manat. Ümumi balans 303 manat.

O gecə evdə fırlanırdım. Heç kim yox idi, qışqıra bilirdim. Qışqırdım. Sonra ağladım. 303 manat. Həyatımda bir gündə qazandığım ən böyük pul. İşdə bir ayda nə qazanıram? 450 manat. Deməli, bir gecədə işimin 2/3 hissəsini qazanmışdım. Çıxardım 300 manat. 3 qaldı – uduzdum.

Həmin pulun 200-nü banka atdım. 50-ni anama göndərdim. 50-ni də özümə saxladım. Anam zəng edib soruşdu: “oğlum, hardan tapdın?” Mən dedim: “işdə bonus verdilər”. İnandı. Sevindi. Mən də sevindim.

İndi 3 aydır ki, kazino mostbet-də oynayıram. Hər ay ortalama 150-200 manat qazanıram. Qaydalarıma sadiqəm. Heç vaxt 20 manatdan çox depozit qoymuram. Həftədə 2-3 dəfə oynayıram. Qazandığım pulun yarısını çıxarıram, yarısını oynamaqda saxlayıram. Bu qaydalarla heç vaxt böyük uduzmamışam.

Metroda çantasını itirən qadını heç vaxt unutmayacağam. Onun adını belə bilmirəm. Amma o, mənə bir kağız parçası verdi. O kağız mənim həyatımı dəyişdi. Kazino mostbet mənə şansın nə olduğunu göstərdi. Şans gözləyənə gəlmir – şans axtaranı tapır. Mən axtarmırdım, amma o məni tapdı. Təsadüfən. Yaxşılıq sayəsində. Bəlkə də həqiqətən yaxşılıq əvəzsiz qalır.

Bu gün işdən sonra evə gəlirəm. Çay dəmləyirəm. Telefonumu götürürəm. Kazino mostbet-i açıram. 15-20 dəqiqə oynayıram. Qazanıram – sevinirəm. Udururam – üzülmürəm. Çünki bilirəm ki, ən böyük uduşum o metro qadını idi. O mənə şans qapısını açdı. Mən də o qapıdan içəri girdim. Və indi buradayam. Xoşbəxt. Razı. Şanslı. Nəhayət ki, şanslı. 30 ildən sonra. Amma gəldi. Və mən onu qaçırmadım. Saxladım. Qaydalarımla. İntizamımla. Və bu gün də oynayıram. Qazanıram. Yaşayıram. Həyat gözəldir. Hətta itkilər olsa belə. Çünki mən bilirəm ki, şans yenə gələcək. Sadəcə, gözləmək lazımdır. Və hazır olmaq. Mən hazıram. Həmişə.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.071 seconds