Quotes - Jokes - Zitate - Witze

Provinz ist da, wo man die Lehrer zu den Intellektuellen zählt.
Andreas Rebers

Gecə yarısı yükləyib, səhər sevindiyim oyun

More
6 days 13 hours ago #397300 by klarikafoolish
klarikafoolish created the topic: Gecə yarısı yükləyib, səhər sevindiyim oyun
Həftə ortası idi, çərşənbə axşamı. İşdən sonra evə qayıdanda heç bir planım yox idi. Dostların hamısı məşğul idi, küçədə hava soyuqdu, evdə oturmaqdan başqa çarəm qalmamışdı. Yeməyimi hazırladım, yedim, sonra televizoru açdım. Kanalları dəyişdim, heç bir maraqlı veriliş yox idi. Telefonu əlimə aldım, sosial şəbəkələrdə vaxt keçirməyə başladım.

Bir saat belə keçməmişdi ki, darıxdığımı hiss etdim. O tanış hiss: nə edəcəyini bilmirsən, amma heç nə etmək də istəmirsən. Yatağa getmək üçün tez idi, kitab oxumaq üçün isə beynim işdən yorulmuşdu. Elə o anda bir dostumun bir neçə gün əvvəl göndərdiyi mesaj yadıma düşdü. O, mənə bir platformadan danışmışdı, “yüklə, bax, vaxt keçər” demişdi.

O an qərar verdim, mostbet yukle yazıb axtardım. Sayta girdim, proqramı telefona endirdim. Yükləmə bir neçə dəqiqə çəkdi. O müddətdə çaydanı qaynatdım, özümə bir fincan çay doldurdum. Proqram açıldı, qeydiyyatdan keçdim. Bütün proses sadə və sürətli oldu.

İlk baxışda diqqətimi çəkən şey oyunların çeşidi oldu. Sadəcə slotlar yox, hər cür oyun var idi. Mən oyunlara baxa-baxa vaxt keçirdim. Bir ara “bəlkə az bir məbləğ yatırım” deyə düşündüm. Maaşdan artıq qalan kiçik bir məbləğ vardı, itirsəm də üzülməzdim. Depozit etdim, oynamağa başladım.

Seçdiyim oyunun mövzusu macəra idi. Ekranda xəzinə axtaran bir qəhrəman var idi, mən də onunla birlikdə oynayırdım. Hər fırlatmada sanki bir addım irəliləyirdim. Kiçik uduşlar gəlirdi, bəzən heç nə gəlmirdi. Amma mənə maraqlı gələn oyunun özü idi, udmaq yox. Çayımı içə-içə, rahat bir şəkildə oynayırdım.

Təxminən qırx dəqiqə keçmişdi. Mən artıq oyuna o qədər alışmışdım ki, sadəcə fırladıb nə olacağını gözləyirdim. Birdən ekranda animasiya başladı. Qəhrəman xəzinəni tapdı, ekranın hər tərəfi işıqlandı. Mən əvvəlcə nə olduğunu başa düşmədim, düşündüm ki, oyunun adi effektlərindən biridir. Amma sonra hesaba baxdım. Oradakı rəqəm gözlərimi açdı.

Başlanğıc məbləğimin on qatından çox pul vardı hesabımda.

O an stolun başında oturmuşdum, çayım soyumuşdu. Telefona baxdım, bir də baxdım. Ürəyim necə döyünürdü, təsvir edə bilmərəm. Dərhal çıxarış düyməsini tapdım, prosesi başlatdım. Pul kartıma köçənə qədər rahatlaya bilmirdim. Bir neçə dəqiqə sonra bankdan bildiriş gəldi: pul hesabıma daxil olmuşdu.

O gecə yatanda uzun müddət yuxuya gedə bilmədim. Düşünürdüm ki, bu necə oldu? Sadəcə darıxdığım üçün, sadəcə vaxt keçirmək üçün mostbet yukle yazıb proqram yüklədim, axırda belə bir şey yaşadım.

Səhər oyananda ilk iş telefona baxdım. Pul orada idi. Həmin gün işə gedəndə içimdə bir sevinc var idi. Heç kimə bir şey demədim, özümlə saxladım. Amma bütün günü o hisslə keçirdim.

O gündən sonra mən öz qaydalarımı qoydum. Nə qədər vaxt ayıracağımı, nə qədər pul yatıracağımı əvvəlcədən müəyyənləşdirirəm. Çünki anladım ki, mostbet yukle dedikdə, bu sadəcə bir proqram yükləmək deyil, həm də məsuliyyət daşıyır. Şans hər zaman ola bilər, amma onu necə istifadə edəcəyin sənə bağlıdır.

Həmin qazancın bir hissəsi ilə özümə uzun müddətdir almaq istədiyim idman ayaqqabısını aldım. Qalanını isə kənara qoydum. İndi hərdən o ayaqqabını geyəndə o gecəni, o çərşənbə axşamını, o darıxma anını xatırlayıram.

Bəzən həyat sənə ən gözlənilməz anda, ən adi gündə, ən heç nə gözləmədiyin vaxtda bir fürsət verir. Mənim üçün o fürsət, gecə yarısı mostbet yukle yazıb proqram endirdiyim o axşam gəldi. Və mən o fürsəti əlimdən buraxmadım.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.071 seconds